SVKI

SVKI

Doel van de Stichting Cizira Botan is ondersteuning van de sociale en economische ontwikkeling van de Koerden. Cizira Botan wil aandacht vragen voor de situatie van de Koerden, speciaal de vrouwen en kinderen, door middel van informatie en publicaties. Daarnaast biedt de stichting financiële hulp aan projecten die zijn gericht op verbetering van de levensomstandigheden van kinderen en moeders.
Daarnaast is CIBO één van de 7 goede doelenstichtingen die behoort bij stichting SVKI.

CONTACT:

adres: Beukelsdijk 149c
3022 DC Rotterdam
telefoon: 010-2378829
website: www.cibonederland.nl/
email: cibo93@hotmail.com
KVK nr.: 41092637

Wat is het SVKI?

In het Samenwerkingsverband Kledinginzamelende Instellingen (SVKI) werkt een aantal kleinere charitatieve organisaties samen bij de inzameling van gebruikte kleding en huishoudtextiel.
Kledinginzameling is voor de aangesloten stichtingen verreweg de belangrijkste bron van inkomsten. De opbrengsten worden aangewend voor de goede doelen waarvoor de aangesloten organisaties zich sterk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *